Πέμπτη 26 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Desktop / Διαθέσιμα και τα νέα Mac Pro

Διαθέσιμα και τα νέα Mac Pro

Η αναμονή των σχεδόν δύο ετών από την προηγούμενη αναβάθμιση της σειράς Mac Pro φαίνεται να αξίζει μιας και τα νέα μοντέλα έρχονται πλήρως ανανεωμένα.

Παρά του ότι στην επίσημη παρουσίαση της Apple η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για ανανέωση της σειράς Mac Pro, η ανανέωση είναι γεγονός και έτσι οι φήμες των τελευταίων ημερών επαληθεύτηκαν.

Εξωτερικά τα νέα Mac Pro δεν έχουν σχεδιαστικές από το προηγούμενο μοντέλο μιας και η Apple επικεντρώθηκε στο εσωτερικό των νέων κορυφαίων desktop συστημάτων της εταιρείας.

Η σειρά διαθέτει τρία μοντέλα, δύο workstation το πρώτο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Xeon στα 3.2 GHz και το δεύτερο με δύο εξαπύρηνους Intel Xeon στα 2.4GHz, αλλά και ένα server μοντέλο με ένα τετραπύρηνο Intel Xeon στα 3.2GHz. Τα νέα συστήματα έρχονται με κάρτες γραφικών ATI Radeon HD 5770 και μνήμη 1GB GDDR5.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση