Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Desktop / Νέο Mac Pro με κυλινδρικό design και κορυφαίο hardware

Νέο Mac Pro με κυλινδρικό design και κορυφαίο hardware

macprofinal

Ήταν καιρός η Apple να αντικαταστήσει τα γερασμένα πλέον Mac Pro, την  επαγγελματική desktop πρόταση της εταιρείας και το έκανε εχθές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα νέα Mac Pro είναι σχεδιασμένα από λευκό χαρτί και αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Ας ξεκινήσουμε από τον σχεδιασμό τους ο οποίος είναι – το λιγότερο – εντυπωσιακός. Μια κυλινδρική κατασκευή σε  το οποίο δεν θυμίζει για κανένα λόγο desktop σύστημα. Ξεπεράστε αυτό το – μικρό – σοκ και συνεχίστε στο σημαντικότερο κομμάτι ενός συστήματος όπως τα Mac Pro που δεν είναι άλλο από το hardware που περιλαμβάνουν.

Τα νέα Mac Pro έρχονται με 12-πύρηνους Intel Xeon E5 επεξεργαστές, αποθηκευτικό χώρο σε flash μνήμες, ενσωματωμένες θύρες Thunderbolt 2.0 και υποστήριξη για έως και τρεις οθόνες ανάλυσης 4K.

Ονειρευτείτε, ξεκινήστε τις οικονομίες σας και περιμένετε μιας και η Apple δεν ανακοίνωσε την τιμή τους – υποθέτουμε στο θεό – ανακοίνωσε όμως ότι θα τα δούμε αργότερα μέσα στο έτος. Μέχρι τότε δείτε τις φωτογραφίες.

apple-mac-pro-06 apple-mac-pro-2013-01 apple-wwdc-mac-pro-innards mac_pro_2013_03-100041172-orig

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση