Νέα προϊόντα Dell για καταναλωτές και επιχειρήσεις με πρωτοποριακή τεχνολογία, επιδόσεις και αισθητική

Desktop

Η Dell παρουσίασε σε εκδήλωση για εκπροσώπους του Τύπου, τις ανανεωμένες προϊοντικές οικογένειες φορητών υπολογιστών για καταναλωτές και επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους στο Balux, στον Αστέρα Γλυφάδας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της Dell, να ενημερωθούν για τη στρατηγική της στην ελληνική αγορά, αλλά και να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρίας τις νεότερες εξελίξεις στην τεχνολογία και την αγορά.

«Οι καταναλωτές και οι εταιρίες έχουν αυτήν τη στιγμή στη διάθεσή τους μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων Dell, για να τους προσφέρουν ακριβώς τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα και την υποστήριξη που αναζητούν, ώστε να είναι ακόμα πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί» ανέφερε o Σπύρος Παπαδάτος, Marketing Manager της Dell συνεχίζοντας «Η επέκταση της προϊοντικής μας γκάμας που παρουσιάζουμε σήμερα, υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην ελληνική αγορά  και την προσπάθειά μας να παρέχουμε συνεχώς στους καταναλωτές καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα καινούργια προϊόντα της Dell για καταναλωτές και επιχειρήσεις που ανανεώνουν τις προσφορές της εταιρίας στις βασικές προϊοντικές της γραμμές για να καλύψουν κάθε ανάγκη. Συγκεκριμένα, τα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται στις παρακάτω οικογένειες:

Η οικογένεια  Dell Inspiron

Περιλαμβάνει επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές που απευθύνονται σε καταναλωτές με βασικές υπολογιστικές απαιτήσεις, παρέχοντας εξαιρετική σχέση απόδοσης και τιμής.
Οι νέοι φορητοί Inspiron 15R και Inspiron 17R, με οθόνη 15 και 17 ίντσες αντίστοιχα, ανταποκρίνονται σε όλες τις καθημερινές υπολογιστικές ανάγκες και περιλαμβάνουν οθόνες υψηλής ευκρίνειας, προηγμένα συστήματα ήχου με τεχνολογία Waves MaxxAudio 3 και  πλήρεις επιλογές συνδεσιμότητας. Παράλληλα, διαθέτουν μια ποικιλία επιλογών επεξεργαστή, μέχρι 3ης γενιάς επεξεργαστές Intel®  Core  i, μνήμης και οπτικών μέσων, ενώ οι επιλογές σε καπάκια που αλλάζουν με την πίεση ενός πλήκτρου, εξασφαλίζουν ότι ο φορητός αντανακλά την προσωπικότητα του κατόχου του.

Στην οικογένεια προστίθεται και το πρώτο Inspiron Ultrabook της εταιρίας, το Dell14z στις 14 ίντσες με DVD-RW, που έρχεται για να προσφέρει μοναδική σχεδίαση, φορητότητα, εντυπωσιακές επιδόσεις και ταχύτατους  χρόνους απόκρισης, τις τελευταίες τεχνολογίες από την Intel®, όπως η Intel® Rapid Start,  καθώς και κατασκευή από αλουμίνιο. Συνολικά αποτελεί μια εξαιρετική φορητή πρόταση και ένα ιδανικό δώρο για φοιτητές ή μαθητές στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς.

Οικογένεια Dell XPS

Η οικογένεια Dell XPS απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν την επιτομή των επιδόσεων και της σχεδίασης, ενώ περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιτραπέζιων, all-in-one και φορητών υπολογιστών.

Στην οικογένεια ξεχωρίζει το Dell XPS13, το νέο εντυπωσιακό Ultrabook 13,3 ιντσών της Dell, που συνδυάζει εντυπωσιακή αισθητική, προηγμένη σχεδίαση με κατασκευή που περιλαμβάνει συνδυασμό ανθρακονημάτων και αλουμινίου,  αυτονομία ολόκληρης ημέρας και τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες. Τα νέα μοντέλα XPS 14 και XPS 15 χαρακτηρίζονται από ανάλογη αισθητική και σχεδιασμό XPS, σε δύο επιπλέον επιλογές σε μέγεθος οθόνης για χρήστες που επιθυμούν επιδόσεις, συνδεσιμότητα και άνεση όπου και να βρίσκονται. Επίσης, παρά τις λεπτές της διαστάσεις, η έκδοση των 15 ιντσών διατίθεται με οπτικό μέσο DVD-RW και προαιρετικά με Blu-ray Drive ™.

Ως μέρος της κορυφαίας επωνυμίας XPS της Dell, αυτή η οικογένεια φορητών υπολογιστών, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Ο XPS 13 είναι εξαιρετικά φορητός και συμπαγής για τους σημερινούς χρήστες εν κινήσει, ενώ ο XPS 14 προσφέρει ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας(μέχρι 11 ώρες) και χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας. Ο XPS 15 προσφέρει πολύ υψηλές επιδόσεις γραφικών και μια εκπληκτική οθόνη που εξυπηρετεί για τη δημιουργία πολυμεσικών εφαρμογών. Και οι τρεις φορητοί υπολογιστές έχουν φιλικά προς τις επιχειρήσεις χαρακτηριστικά, ισορροπώντας στο σχεδιασμό τους τις επιδόσεις που επιθυμούν οι καταναλωτές, με την ασφάλεια και τις υπηρεσίες που απαιτούνται από τα τμήματα IT.

Οικογένεια Dell Alienware

H οικογένεια της Dell για gaming υψηλών απαιτήσεων με ισχυρούς επεξεργαστές, τις πιο σύγχρονες κάρτες γραφικών και πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών είναι έτοιμα να μεταφέρουν την εμπειρία του παιχνιδιού σε ανώτερο επίπεδο. Περιλαμβάνονται φορητοί υπολογιστές με οθόνες 14, 17 & 18 ιντσών και τα εντυπωσιακά desktop PC, Alienware Aurora και Alienware X51, το τελευταίο με compact διαστάσεις κονσόλας! Ειδικά για τους λάτρεις των παιχνιδιών, η Dell προσφέρει επίσης μια σειρά από υποστηρικτικά αξεσουάρ Alienware για να απολαμβάνετε πλήρως την εμπειρία του παιχνιδιού, όπως το πληκτρολόγιο Alienware TaxtX, με τη δυνατότητα δημιουργίας και αποθήκευσης macros για ακόμα πιο συναρπαστικό gaming. Παράλληλα, το μοναδικό σύστημα AlienFX™ της Alienware διαθέτει δυνατότητα 20 διαφορετικών χρωματικών επιλογών φωτισμού και εύκολη πρόσβαση σε Multimedia εφαρμογές. Το σετ ακουστικών Alienware TactX για ήχο Surround με ενσωματωμένο μικρόφωνο, επιχρυσωμένους ακροδέκτες για ήχο υψηλής ποιότητας και σχεδίαση για καλύτερη απόδοση των ήχων του παιχνιδιού φροντίζει να μη χάνετε τίποτα που θα σας οδηγήσει στη νίκη. Το ποντίκι Alienware TactX  με τεχνολογία laser 5000dpi, δυνατότητα επιλογών φωτισμού με το αποκλειστικό για τα Alienware σύστημα AlienFX®, δυνατότητες προσωποποίησης των επιλογών σε προφίλ και πλήκτρα καθώς και δυνατότητα οριζόντιου και κάθετου scrolling. Τέλος, οι οθόνες Alienware προσφέρουν ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού με ανάλυση full HD 1920 x 1080, φωτεινότητα 400 cd/m2  και dynamic contrast 80,000:1.

Οικογένεια Dell Vostro

Η οικογένεια Dell Vostro έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ειδικά τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, περιλαμβάνοντας μοντέλα φορητών και desktop PCs.

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Vostro, είναι σχεδιασμένοι για τους επαγγελματίες που αναζητούν ισχύ, φορητότητα και αξιοπιστία και προσφέρονται σε τρία κομψά μεγέθη και τρία διαφορετικά χρώματα. Οι φορητοί υπολογιστές είναι διαθέσιμοι με επιλογές, όπως  3ης γενιάς επεξεργαστές Intel®  Core  i που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να διεκπαιρεώνουν με ευκολία τις εργασίες, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει υψηλή παραγωγικότητα εν κινήσει. Ο 13-ιντσών Vostro 3360, σχεδιασμένος σε μόλις 0,76 ίντσες και με επιδόσεις για τους επαγγελματίες συνεχώς εν κινήσει, προσφέρει εξαιρετική φορητότητα. Οι φορητοί υπολογιστές 14 και 15-ιντσών Vostro 3460 και 3560 με ενσωματωμένο DVD-RW, απλοποιούν τη δημιουργία περιεχομένου, παρέχοντας ανώτερες επιδόσεις έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Η μεγάλη κινητικότητα του εργατικού δυναμικού, έχει δημιουργήσει την ανάγκη στις επιχειρήσεις για αξιόπιστη, εύκολη στη χρήση τεχνολογία που δεν απαιτεί συνεχή συντήρηση. Η οικογένεια Vostro παρέχει ασφάλεια και υπηρεσίες, στις οποίες μπορούν απροβλημάτιστα να βασιστούν οι επιχειρήσεις, ώστε να επικεντρώνονται στην επιτυχία της επιχείρησής τους και όχι στις ανάγκες IT τους.

Η οικογένεια Dell OptiPlex

Για σύνθετα εταιρικά περιβάλλοντα και χρήστες με ιδιαίτερες επιχειρηματικές απαιτήσεις, η Dell παρέχει την οικογένεια επιτραπέζιων υπολογιστών OptiPlex, η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανθεκτικότητα και τη δυνατότητα αναβάθμισης, ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες επιχειρήσεων κάθε κλίμακας. Ενσωματώνοντας τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες, η οικογένεια OptiPlex περιλαμβάνει μοντέλα με προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης, με μια ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική σχεδίαση, ώστε να βοηθήσει επιχειρήσεις και οργανισμούς να αυξάνουν την απόδοσή τους, μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Στην οικογένεια ανήκουν τα νέα επιτραπέζια συστήματα OptiPlex 9010, 7010 και 3010, αλλά και ο 9010 All-in-one, που παρέχουν αξεπέραστες επιδόσεις και ευέλικτη σχεδίαση, που μπορεί να ενσωματωθεί απροβλημάτιστα σε οποιοδήποτε περιβάλλον γραφείου.

Η οικογένεια Dell Latitude

Η οικογένεια Dell Ε-family Latitude, που πρόσφατα ανανεώθηκε με νέα μοντέλα, παρέχει λύσεις φορητών υπολογιστών για υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις που επιδιώκουν απόλυτη συμβατότητα με ανάγκες σε σύνθετα εταιρικά περιβάλλοντα και επιδόσεις, παράλληλα με φορητότητα που ανταποκρίνεται σε συχνές μετακινήσεις των στελεχών των επιχειρήσεων. Με οθόνες από 10,1 έως 15,6 ίντσες και ανθεκτικό σχεδιασμό, οι φορητοί υπολογιστές Dell Latitude χαρακτηρίζονται από υψηλή αποδοτικότητα και αξιοπιστία, ώστε να παρέχουν έναν πλήρως συμβατό υπολογιστή εργασίας, κάθε στιγμή, οπουδήποτε.

Οικογένεια Dell Precision

H κορυφαία σειρά επαγγελματικών λύσεων της Dell, που περιλαμβάνει επιτραπέζιους Η/Υ και φορητούς υπολογιστές με κορυφαίες επιδόσεις, ικανές να καλύψουν τις πλέον απαιτητικές επαγγελματικές ανάγκες, ενώ έχουν πιστοποιηθεί από ανεξάρτητους κατασκευαστές λογισμικού σε τομείς εφαρμογών όπως η μηχανολογική σχεδίαση, η παραγωγή περιεχομένου πολυμέσων και οι εφαρμογές οικονομικής ανάλυσης και μοντελοποίησης. Η νεότερη προσθήκη στη σειρά είναι ο επιτραπέζιος Η/Υ εισαγωγικού επιπέδου Dell Precision T1650, που έχει σχεδιαστεί για απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές και περιβάλλοντα εργασίας, παρέχοντας εντυπωσιακές επιδόσεις με λογικό κόστος. Διαθέτει νέα βιομηχανική σχεδίαση με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν απαιτούν χρήση εργαλείων, ευρεία γκάμα επιλογών επεξεργαστών Intel® Core™ και Xeon® και τεχνολογία Intel® Smart Response*.

Κορυφαία Υποστήριξη Dell

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας, καθώς παρέχει στους καταναλωτές σε όλα τα μοντέλα Dell μια από τις δύο εγγυήσεις τεχνικής υποστήριξης: εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day με απόκριση την επόμενη ημέρα στο χώρο του πελάτη (3 χρόνια για τα Dell Vostro) ή εγγύηση 2 ετών Dell Collect and Return με παραλαβή – παράδοση του επισκευασμένου συστήματος από την Dell επίσης από το χώρο του πελάτη. Παράλληλα, στους εταιρικούς πελάτες η Dell προσφέρει εγγύηση 3 ετών Dell Next Business Day, ενώ με τη σουίτα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης επιχειρησιακής κλάσης Dell ProSupport, οι επιχειρήσεις  μπορούν να επεκτείνουν τις βασικές εγγυήσεις των συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Διαθεσιμότητα

Τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στη χώρα μας, από ένα ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων & αλυσίδων καταστημάτων πώλησης ειδών πληροφορικής και καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, αλλά και συνεργάτες της Dell σε όλη την Ελλάδα.

Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες.