Νέα all-in-one συστήματα από την Quest

Desktop

quest-all-in-on-24

Σήμερα η Info-Quest ανακοίνωσε τη νέα σειρά όλα-σε-ένα υπολογιστών Quest στις 24” η οποία περιλαμβάνει μοντέλα με κλασική οθόνη αλλά και με οθόνη αφής.

Το design της νέας σειράς, όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία είναι παραπάνω από ενδιαφέρον και δεν έχουν πραγματικά τίποτα να ζηλέψουν από άλλες επώνυμες λύσεις all-in-one συστημάτων.

Σε όλα τα μοντέλα η οθόνη έχει διαγώνιο 24 ιντσών, ενώ τα μοντέλα που διαθέτουν οθόνη αφής είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν πλήρως τα χαρακτηριστικά των Windows 8. Εδώ θα σημειώσουμε ότι η οθόνη αφής είναι multi-touch.

Στην καρδιά των συστημάτων θα βρείτε επεξεργαστές Intel 3ης γενιάς, ενώ παρά το περιορισμένο μέγεθος τους διαθέτουν επιπλέον υποδοχή για τοποθέτηση δεύτερου σκληρού δίσκου SSD.

Τα νέα συστήματα Quest All in One και Quest All in One Touch βρίσκονται ήδη διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας you.gr, αλλά και στο δίκτυο φυσικών καταστημάτων U.

Τέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε το νέο Quest All in One NT 24, με επεξεργαστή 3ης γενιάς Intel Core i3, μνήμη 4GB DDR3 και σκληρό δίσκο 1TB  στην εξαιρετική τιμή των 799 ευρώ, και δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτική κάρτας.

Αφήστε μια απάντηση