Η Acer ετοιμάζει all-in-one PC με Android και τους νέους Intel Haswell

Desktop

acer-aio-intel-android-pc

Ανώνυμες πηγές θέλουν την Acer να ετοιμάζει ένα All-in-one σύστημα το οποίο θα έχει κόστος γύρω στα 400 δολάρια και θα βασίζεται στους νέους Haswell επεξεργαστές της Intel ενώ θα τρέχει android.

Το σύστημα που φαίνεται να ετοιμάζει η Acer δεν θα διαθέτει καθόλου Windows και σίγουρα αποτελεί μια έκπληξη για την αγορά. Η Acer βέβαια έχει ήδη δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο με το εικονιζόμενο σύστημα το οποίο διαθέτει οθόνη 21,5 ιντσών και επεξεργαστή ARM.

Πλεονέκτημα του νέου συστήματος προφανώς η χαμηλή τιμή και η πληθώρα λογισμικού που υπάρχει διαθέσιμη για το android. Επιπλέον το … όνειρο της Acer για την αποφυγή των Windows RT με αυτό το σύστημα μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Οι πληροφορίες που αφορούν τα σωθικά του συστήματος το θέλουν να διαθέτει 8GB ROM τουλάχιστον και 1GB μνήμη RAM. Στην καρδιά του θα χτυπά ένας νέας γενιάς Intel Core i5 ο οποίος εικάζεται ότι θα είναι χρονισμένος στα 3GHz.

Κοντός ψαλμός αφού σε λίγες ημέρες αναμένεται η Intel να ανακοινώσει επίσημα του νέους επεξεργαστές της και άρα να ανοίξει το δρόμο για την ανακοίνωση του συστήματος από την Acer.Πηγή

Αφήστε μια απάντηση