Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Desktop / Έρχονται iMac με οθόνες Retina το φθινόπωρο

Έρχονται iMac με οθόνες Retina το φθινόπωρο

Στο WWDC 2012 δεν είχαμε καμία αλλαγή στη γκάμα την δημοφιλών desktop συστημάτων iMac της Apple.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν μια πλήρη ανανέωση τον ερχόμενο Οκτώβριο για τα iMac η οποία θα περιλαμβάνει μοντέλα με οθόνες Retina.

Αν και η συγκεκριμένη φήμη, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δεν υποστηρίζεται παρά από ελάχιστες πηγές, η σκέψη ότι τον Οκτώβριο θα έχουμε ανανέωση στα iMac δεν είναι απίθανη. Αυτό που βρίσκεται προς συζήτηση είναι αν τα νέα συστήματα θα κυκλοφορήσουν με οθόνες Retina μιας και το κόστος μιας τέτοιας οθόνης είτε για τα μοντέλα στις 21,5 ίντσες, είτε για τα μοντέλα στις 27 ίντσες είναι πολύ υψηλό. Η Apple βέβαια ποτέ δεν είχε θέματα κυκλοφορίας ενός συστήματος επειδή ήταν ακριβό.

Από την άλλη υπάρχουν εντονότερες φήμες ότι στις 22 Ιουλίου μαζί με την κυκλοφορία του Mac OX X Mountain Lion θα κυκλοφορήσει τόσο νέο MacBook Pro στις 13 ίντσες με οθόνη Retina, όσο και νέα iMac.

Κυριακή κοντή γιορτή, σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες θα γνωρίζουμε για τη δεύτερη φήμη, αν και μεταξύ μας εμείς όσον αφορά το κομμάτι του MacBook Pro θεωρούμε ότι δεν έχει καμία τύχη πραγματοποίησης τόσο σύντομα μετά την ανακοίνωση του μεγάλου του αδερφού.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση