Έρχονται iMac με οθόνες Retina το φθινόπωρο

Desktop

Στο WWDC 2012 δεν είχαμε καμία αλλαγή στη γκάμα την δημοφιλών desktop συστημάτων iMac της Apple.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν μια πλήρη ανανέωση τον ερχόμενο Οκτώβριο για τα iMac η οποία θα περιλαμβάνει μοντέλα με οθόνες Retina.

Αν και η συγκεκριμένη φήμη, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δεν υποστηρίζεται παρά από ελάχιστες πηγές, η σκέψη ότι τον Οκτώβριο θα έχουμε ανανέωση στα iMac δεν είναι απίθανη. Αυτό που βρίσκεται προς συζήτηση είναι αν τα νέα συστήματα θα κυκλοφορήσουν με οθόνες Retina μιας και το κόστος μιας τέτοιας οθόνης είτε για τα μοντέλα στις 21,5 ίντσες, είτε για τα μοντέλα στις 27 ίντσες είναι πολύ υψηλό. Η Apple βέβαια ποτέ δεν είχε θέματα κυκλοφορίας ενός συστήματος επειδή ήταν ακριβό.

Από την άλλη υπάρχουν εντονότερες φήμες ότι στις 22 Ιουλίου μαζί με την κυκλοφορία του Mac OX X Mountain Lion θα κυκλοφορήσει τόσο νέο MacBook Pro στις 13 ίντσες με οθόνη Retina, όσο και νέα iMac.

Κυριακή κοντή γιορτή, σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες θα γνωρίζουμε για τη δεύτερη φήμη, αν και μεταξύ μας εμείς όσον αφορά το κομμάτι του MacBook Pro θεωρούμε ότι δεν έχει καμία τύχη πραγματοποίησης τόσο σύντομα μετά την ανακοίνωση του μεγάλου του αδερφού.

Αφήστε μια απάντηση