Έρχονται νέα Mac Pro

Desktop

apple_mac_pro_desktop

Σύμφωνα με μεταπωλητή της Apple στη Γαλλία την άνοιξη θα δούμε επιτέλους ανανεωμένα Mac Pro μετά από αρκετά χρόνια. Οι καμπάνες στην Apple πρέπει να … βάρεσαν όταν διαπίστωσαν πως από την 1η Μαρτίου δεν θα μπορούν να πωλούν στην Ευρωπαϊκή αγορά τα τρέχοντα μοντέλα της σειράς.

Αρχικά ας ξεκινήσουμε αναφέροντας ότι τα Mac Pro έχουν να αναβαθμιστούν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και διαθέτουν πλέον παλιό hardware κάτι που μεταφράζεται ότι από 1η Μαρτίου δεν θα τηρεί κάποιες από τις προδιαγραφές που η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί για να πωλείτε ένα προϊόν στην αγορά. Το θέμα αυτό ανακάλυψε πρώτο το 9to5Mac.com και αν και δεν διευκρινίζεται που εντοπίζεται το πρόβλημα, μπορεί να είναι από εξαιρετικά μικρό όπως πχ κάποια αλλαγή στις προδιαγραφές του τροφοδοτικού, μέχρι πολύ σοβαρή όπως κάποια αλλαγή στις προδιαγραφές εκπομπής ακτινοβολίας. Όπως και να έχει το Mac Pro έχει παλιώσει.

Τώρα κάπου εκεί που τα είχαμε σχεδόν ξεγράψει τα Mac Pro, έρχεται ένας μεταπωλητής της Apple από την Γαλλία ο οποίος έστειλε newsletter στους πελάτες του και αναφέρει ότι μετά από δική του επικοινωνία με την Apple ενημερώθηκε πως την άνοιξη θα δούμε νέα μοντέλα της σειράς.

Τώρα είτε είναι μεγάλο φαφλατάς ο μεταπωλητής αφού η Apple όχι μόνο δεν ενημερώνει τους μεταπωλητές της αλλά ούτε το προσωπικό της για νέα μοντέλα, είτε πράγματι θα δούμε νέα Mac Pro λίαν συντόμως και η Apple δεν το κρύβει καθόλου.

Αφήστε μια απάντηση