Η Apple ετοιμάζει εφαρμογή για τον εντοπισμό και αφαίρεση του Flashback trojan

Η Apple αποκάλυψε σήμερα ότι ήδη εξελίσσει εφαρμογή για τον εντοπισμό και αφαίρεση του Flashback trojan από τα περίπου 600.000 μολυσμένα συστήματα παγκοσμίως.

Όλο το άρθρο

Νέες οθόνες από τη Dell

Η Dell διαθέτει μια πλήρη σειρά οθονών, με διαστάσεις από 17 έως 30 ίντσες, για κάθε χρήση, προσφέροντας στους χρήστες δυνατότητες επιλογής της οθόνης που ταιριάζει στις απαιτήσεις εργασίας και ψυχαγωγίας, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας, την άνετη εργασία, και μια συνολικά ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας.

Όλο το άρθρο

Αναμένονται 75 Ultrabooks μέσα στο 2012 και 10 tablets με Atom επεξεργαστές

Η Intel επιβεβαίωσε ότι μέσα στο 2012 πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 75 νέα Ultrabooks, αλλά και 10 tablets τα οποία θα βασίζονται σε επεξεργαστές Atom της εταιρείας.

Όλο το άρθρο

Τέλος της mainstream υποστήριξης για τα Windows Vista από σήμερα

Η mainstream υποστήριξη που προσφέρει η Microsoft για κάθε λειτουργικό σύστημα της έληξε εχθές για τα Windows Vista και έτσι πλέον από σήμερα βρίσκονται σε κατάσταση extended support.

Όλο το άρθρο

Μια κλεφτή ματιά στα νέα Toshiba

  Έχουμε teasers από δύο νέους φορητούς που αναμένεται να κυκλοφορήσουν από την Toshiba, το Fusion II το οποίο θα αντικαταστήσει το Fusion X2 και το νέο Qosmio με look μαύρης χήρας.

Όλο το άρθρο

Xerox και McAfee ενώνουν δυνάμεις με στόχο την προστασία των δεδομένων σας

Νέα έρευνα δείχνει ότι περισσότεροι από τους μισούς εργαζομένους δεν ακολουθούν πάντα ή αγνοούν τις πολιτικές ασφαλείας της εταιρείας τους. Για τον λόγο αυτό οι Xerox και McAfee σχεδιάζουν νέο σύστημα ασφάλειας.

Όλο το άρθρο