Η Apple κάνει διαθέσιμο το iPhoto 9.2.3

Κυκλοφόρησε αναβάθμιση για το iPhoto ’11 αργά εχθές το βράδυ από την Apple, χάρη στην οποία αναβαθμίζεται στην έκδοση 9.2.3 το iPhoto. Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη τόσο μέσα από το Software Update του Mac OS X, όσο όμως και ως download.

Όλο το άρθρο

Σχεδόν έτοιμη η υπηρεσία Google Drive

H υπηρεσία φάντασμα της Google για την οποία όλοι γνωρίζουν κάτι αλλά κανείς μέχρι στιγμής δεν την έχει δει στην πραγματικότητα, το Google Drive, φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποκάλυψη της. Αργά εχθές το βράδυ υπήρξε διαρροή από την οποία αποκαλύπτονται αρκετά χαρακτηριστικά για την νέα υπηρεσία.

Όλο το άρθρο

H παραγωγή για τα νέα MacBook Pro ξεκινά τον Απρίλιο

Μετά και την παρουσίαση του νέου iPad από την Apple αυτό που περιμένουμε είναι η ανανέωση της σειράς MacBook Pro. Σύμφωνα λοιπόν με το Digitimes η Apple έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου MacBook Pro στις 15 ίντσες μέσα στον Απρίλιο.

Όλο το άρθρο

Η Google παρουσιάζει τα ReCAPTCHAs

Όλοι οι χρήστες του internet σε κάποια από τις ψηφιακές βόλτες τους έχουν πέσει επάνω στα CAPTCHAs, τις παραμορφωμένες εικόνες με κείμενο ή και αριθμούς που στόχο έχουν να διευκρινίσουν αν ο επισκέπτης της σελίδας είναι άνθρωπος ή κάποιο αυτόματο σύστημα όπως τα bots. H Gοοgle το 2009 αγόρασε από το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon την […]

Όλο το άρθρο